Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Profil​

Henrik Hassing​

​Direktør og medejer af Nordkabel A/S.

​Udlært elektriker, ansat i installatørfirma og siden hos TDC som tele/data montør. Merkonomuddannelse i økonomi og regnskab.

Tidligere ansat som sælger og arbejdsleder hos Ementor i Århus. Ansat som entrepriseleder ved FK Entreprise A/S i Aalborg med kalkulation og entreprisestyring af fibernetværk.

Kunder i hele landet

Siden begyndelsen i 2005 er Nordkabel A/S vokset fra et dusin medarbejdere til idag at have ca. 220 medarbejdere.

Fælles for alle medarbejdere i virksomheden er viljen og lysten til at gøre en forskel. Vi forsøger hele tiden at motivere vores engagerede medarbejdere gennem kurser, informationsmøder, arrangementer m.v.. Uanset opgaven er vi i stand til at stille det helt rigtige hold.

Den østlige del af Jylland – fra nord til trekantsområdet er vort naturlige, geografiske nærområde, men vi siger sjældent nej til nye, spændende opgaver uanset hvor i landet, der skal graves.

Nordkabel A/S er beliggende i Aars, midt i Himmerland, hvor virksomheden gennem alle årene har haft kontor, samt materialeplads- og lagerhal.

Siden har vi udvidet med kontor og materialeplads i Aalborg, Viborg og i Randers, grundet større aktiviteter indenfor fiber og teleområdet.

I 2013 har vi oprettet afdeling i Svenstrup grundet større efterspørgsel indenfor vores primære arbejdsområder med tele, fiber og el arbejder. Efterfølgende har vi udvidet med afdelinger i Aarhus, Horsens og Fredericia.​

I Nordkabel A/S er vi i stand til at påtage os større kabel- og ledningsopgaver, specifikke projekter som kræver alt fra gennemgang, opmåling og planlægning af gravetraceer til udførsel og færdiggørelse af det samlede anlæg. Herunder også rådgivning og konsulentarbejde i forbindelse med nævnte arbejder.

Nordkabel A/S forsøger gennem kommunikation og ansvarsbevidste medarbejdere, at agere som en kvalitetsbevidst virksomhed med vægten lagt på rationelle arbejdsmetoder, konkurrencedygtige priser samt positive medarbejdere og tilfredse kunder.​​

​Specialister i kabel- og ledningsarbejde

8 afdelinger og over 220 ansatte

Mere end 30 års erfaring

Medlem af Dansk Byggeri

Faste aftaler og godt samarbejde

Lange og gode relationer

Kontaktinfo

Nordkabel A/S


Vestre Boulevard 13​
​9600 Aars

CVR: 28851782

​​

Telefon: 98 62 14 45​

E-mail: henrik@nordkabel.dk

Afdelinger

​Aarhus

​Horsens

​Fredericia

​Hammelev

​Skovgårdvej 7