Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vores  historie​

Historien om Nordkabel A/S starter i Aars, hvor Carl Nielsen i 1988 grundlagde Nordkabel ApS, med kontrakten for TDC (dengang med navnet Jydsk Telefon) i Himmerland med anlægsprojekter og fejlretning, som forretningsgrundlag. Herefter fulgte flere opgaver med bl.a. fjernvarmestik i Aalborg. Fiber- og el opgaver i Himmerland i starten af 1990erne satte for alvor gang i væksten og Nordkabel ApS voksede til ca.10 - 20 mand. I begyndelsen af det nye årtusinde startede den store fiberudrulning i Danmark for alvor op, dette indebar endnu en gang at firmaet voksede.

I 2005 bliver Nordkabel ApS til Nordkabel A/S. Carl Nielsen træder ud af selskabet pga. af sygdom og Jens Fonnesbæk bliver ansat som direktør og er ny ejer sammen med Hans Peter Nissen, Kjeld Nielsen og Bruno Grankvist. 2005 er også året hvor Nordkabel udfører deres første 60 KV projekt i hjembyen Aars.

I 2006 bliver Henrik Hassing ansat som projektleder og bliver ved samme lejlighed medejer.

I 2009 tegner Nordkabel A/S en kontrakt med TDC i Viborg og omegn og den skaber basis for afdelingen i Viborg. Året efter, i 2010, får Nordkabel A/S endnu en kontrakt med TDC, denne gang i Randers, på Djursland og ned i det nordlige af Aarhus Kommune, hvilket resulterer i afdelingen i Randers.

I årene frem til 2013 vokser Nordkabel A/S til 60-70 medarbejdere i takt med at fiberudrulningen rigtig tager fart. Antallet af kunder vokser og opgaverne bliver større og mere komplekse, så da muligheden for at overtage aktiviteterne i Aaholm Kabel- og Ledningsarbejde A/S byder sig, griber Nordkabel A/S muligheden og udvider for første gang virksomheden ved et opkøb. Ca. 30 medarbejdere samt en række biler og materiel fulgte med over til Nordkabel A/S, der hermed etablerede afdelingen i Svenstrup.

​I maj 2014 går Jens Fonnesbæk bort efter et længere sygdomsforløb med kræft, og Henrik Hassing overtager ansvaret for den daglige ledelse og Bjørn Christiansen, der siden 2011 har været ansat i Nordkabel A/S som formand, kommer med som ny medejer og får ansvaret for det sydlige område.

I 2014 etablerer Nordkabel A/S afdelingerne i Aarhus og Horsens, som et resultat af en rammeaftale for drift og vedligehold af Elforsyning for NRGi, der nu hedder KONSTANT Net. I 2020 etableres den nyeste afdeling i Fredericia.

Nordkabel A/S udvikler sig og har gjort det i mere end 30 år - fra at være en lille lokal virksomhed med få ansatte i 1988 til at have 220 ansatte i vores 7 afdelinger.

Udviklingen i Nordkabel A/S samt vores gode samarbejde med eksterne underleverandører, har givet mulighed for at tage større og mere komplicerede opgaver ind – samtidig med vi servicerer vores gode faste små og mellemstore kunder. De større opgaver har givet os mulighed for at ansætte mange lokale medarbejdere, hvilket vi anser for at være en styrke ude i afdelingerne.

I Nordkabel A/S kender ledelsen vigtigheden i at give plads til medarbejderne og styrer udviklingen af organisationen i et tempo, så alle kan følge med. Vores flade struktur og venlige omgangstone er stadig fundamentet i Nordkabel A/S, der skaber plads og grobund til faglig udvikling i stabile og trygge rammer.

Vores fokus er stadig at levere at levere det kvalitetsarbejde og den service vores kunder ønsker og fortjener.​​

​Specialister i kabel- og ledningsarbejde

8 afdelinger og over 220 ansatte

Mere end 30 års erfaring

Medlem af Dansk Byggeri

Faste aftaler og godt samarbejde

Lange og gode relationer

Kontaktinfo

Nordkabel A/S


Vestre Boulevard 13​
​9600 Aars

CVR: 28851782

​​

Telefon: 98 62 14 45​

E-mail: henrik@nordkabel.dk

Afdelinger

​Aarhus

​Horsens

​Fredericia

​Hammelev

​Skovgårdvej 7