Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

60 og 150 kV arbejde​

Vi er eksperter i at håndtere el-arbejde i stor skala. Uanset om du skal have udført en højspændingsopgave i en storby, indre by eller på landet, så har vi erfaringen i og maskinerne til at udfører alle typer af opgaver.​

Det rigtige udstyr​

Vi har alt det nyeste inden for specialruller, stativer til trom​ler samt forskellige kabelspil, både til træk i åben grav samt til indtræk i stationer og bygninger. Vores kabelspil er med indbygget digital belastningsmåler, og vi kan derfor med 100% sikkerhed sige at jeres kabel ikke lider overlast ved hårde træk.

Den rigtige viden

Bred erfaring med mange opgaver inden for 60 & 150 kv-arbejde siden 2005 sikrer, at vi altid har den nyeste viden på området. Vores medarbejder er eksperter i at udføre netop denne type opgaver, hvilket altid kommer kunden til gode. Vi udfører også trækning af kabler i åben rende, hvis udgravningen udføres af en entreprenør uden disse kompetencer.


​Særligt inden for højspændingsarbejde er projektering vigtigt, fordi​ en god start og en sikker plan kan hjælpe til, at budgettet holder, og uforudsete ekstraregninger ikke melder sig.

Samarbejde i byggebranchen er af stor værdi.

Ingen af os er eksperter i det hele, men vi er alle eksperter i noget. Hos Nordkabel sætter vi en ære i at være en god samarbejdspartner, fordi det gavner entreprenørerne, jer som bygherrer og vores omgivelser.

​Specialister i kabel- og ledningsarbejde

8 afdelinger og over 220 ansatte

Mere end 30 års erfaring

Medlem af Dansk Byggeri

Faste aftaler og godt samarbejde

Lange og gode relationer

Kontaktinfo

Nordkabel A/S


Vestre Boulevard 13​
​9600 Aars

CVR: 28851782

​​

Telefon: 98 62 14 45​

E-mail: henrik@nordkabel.dk

Afdelinger

​Aarhus

​Horsens

​Fredericia

​Hammelev

​Skovgårdvej 7