Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

PROFIL

HENRIK HASSING

Direktør og medejer af Nordkabel A/S.

Udlært elektriker, ansat i installatørfirma og siden hos TDC som tele/data montør. Merkonomuddannelse i økonomi og regnskab.


Tidligere ansat som sælger og arbejdsleder hos Ementor i Århus. Ansat som entrepriseleder ved FK Entreprise A/S i Aalborg med kalkulation og entreprisestyring af fibernetværk.

KUNDER I HELE LANDET

Siden begyndelsen i 2005 er Nordkabel A/S vokset fra et dusin medarbejdere til i dag at have ca. 150 medarbejdere.


Fælles for alle medarbejdere i virksomheden er, at vi alle har viljen og lysten til at gøre en forskel. Vi forsøger løbende at motivere vores engagerede medarbejdere gennem kurser, informationsmøder, arrangementer o.lign. Uanset opgaven er vi i stand til at stille det helt rigtige hold.

Nord- og Midtjylland er vores naturlige, geografiske nærområde, men vi siger aldrig nej til nye, spændende opgaver, uanset hvor i landet der skal graves.

Nordkabel A/S er beliggende i Aars, midt i Himmerland, hvor virksomheden gennem alle årene har haft kontor samt plads- og lagerhal.

Siden har vi udvidet med kontor og lagerplads i Aalborg, Viborg og Randers grundet større aktiviteter indenfor fiber- og teleområdet.

I 2013 har vi oprettet en afdeling i Svenstrup grundet større efterspørgsel indenfor vores primære arbejdsområder med tele-, fiber- og elarbejder.

I 2014 har vi udvidet med afdelinger i Aarhus og Horsens.

I Nordkabel A/S er vi i stand til at påtage os større kabel- og ledningsopgaver, specifikke projekter som kræver alt fra

gennemgang, opmåling og planlægning af gravetraceer til udførsel

og færdiggørelse af det samlede anlæg. Herunder også rådgivning

og konsulentarbejde i forbindelse med nævnte arbejder.


Nordkabel A/S forsøger således, gennem kommunikation og ansvarsbevidste medarbejdere, at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med vægten lagt på rationelle arbejdsmetoder, konkurrencedygtige priser samt positive medarbejdere

og tilfredse kunder.​

​​"Forskellen på succes og fiasko består

ikke i styrke eller viden - men i vilje!"

Firmainformation​

Nordkabel A/S​

CVR: ​28851782​

Adresseinformation​

Vestre Boulevard 13, ​9600 Aars

Eller find os med Google Maps

Kontakt os​