Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

PROFIL

HENRIK HASSING

Direktør og medejer af Nordkabel A/S.

Udlært elektriker, ansat i installatørfirma og siden hos TDC som tele/data montør. Merkonomuddannelse i økonomi og regnskab.


Tidligere ansat som sælger og arbejdsleder hos Ementor i Århus. Ansat som entrepriseleder ved FK Entreprise A/S i Aalborg med kalkulation og entreprisestyring af fibernetværk.

KUNDER I HELE LANDET

Siden begyndelsen i 2005 er Nordkabel A/S vokset fra et dusin medarbejdere til idag at have ca. 150 medarbejdere.


Fælles for alle medarbejdere i virksomheden er, at vi har viljen og lysten til at gøre en forskel. Vi forsøger løbende at motivere vores engagerede medarbejdere gennem kurser, informationsmøder, arrangementer o.lign. Uanset opgaven er vi i stand til at stille det helt rigtige hold.

Nord- og Midtjylland er vort naturlige, geografiske nærområde, men vi siger aldrig nej til nye, spændende opgaver uanset hvor i landet, der skal graves.

Nordkabel A/S er beliggende i Aars, midt i Himmerland, hvor virksomheden gennem alle årene har haft kontor, samt plads- og lagerhal.

Siden har vi udvidet med kontor og lagerplads i Aalborg, Viborg og i Randers, grundet større aktiviteter indenfor fiber og teleområdet.

I 2013 har vi oprettet afdeling i Svenstrup grundet større efterspørgsel indenfor vores primære arbejdsområder med tele, fiber og el arbejder.

I 2014 har vi udvidet med afdelinger i Aarhus og Horsens.

I Nordkabel A/S er vi i stand til at påtage os større kabel- og ledningsopgaver, specifikke projekter som kræver alt fra

gennemgang, opmåling og planlægning af gravetraceer til udførsel

og færdiggørelse af det samlede anlæg. Herunder også rådgivning

og konsulentarbejde i.f.m. nævnte arbejder.


Nordkabel A/S forsøger således gennem kommunikation og ansvarsbevidste medarbejdere, at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med vægten lagt på rationelle arbejdsmetoder, konkurrencedygtige priser samt positive medarbejdere

og tilfredse kunder.​

​​"Forskellen på succes og fiasko består

ikke i styrke eller viden - men i vilje!"

Firma information​

Nordkabel A/S​

CVR: ​28851782​

Adresse information​

Vestre Boulevard 13, ​9600 Aars

Eller find os med Google Map's

Kontakt os​