Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Referencer

GODT SAMARBEJDE​

Når Global Connect A/S lægger rør og fibernet ned i hele landet for bl.a. teleselskaber som Telenor eller Telia, stilles der store krav til entreprenørens evne til at balancere mellem ønskerne om kvalitet og aflevering til tiden og samtidig levere det opgravede område tilbage i mindst lige så god stand som før gravearbejdet.


– "Den balance kan Nordkabel A/S holde. Jeg har kendt Jens Fonnesbæk og Henrik Hassing i mange år, og vi har et rigtigt godt samarbejde", fastslår teamleder hos Global Connect, Jens Ipsen.


– "Nordkabel A/S tilbyder at gøre arbejdet til den rigtige pris, i den rigtige kvalitet og til den aftalte tid. Der er pænt og ryddeligt, når folkene fra Nordkabel forlader pladsen. Vi får ingen klager fra grundejerne, for retableringen er i orden. Nordkabels folk er vore repræsentanter ude i marken, og de har en rigtig god fornemmelse for, hvordan man bærer sig ad", siger Jens Ipsen.

KVALITETEN ER I ORDEN

Nordkabel A/S har i mange år været en fast og velanskrevet samarbejdspartner for Aars Elforsyning.

– "Der er ingen tvivl om, at Nordkabel A/S er vores foretrukne samarbejdspartner, når vi skal have gravet. Vi passer godt sammen rent menneskeligt, og så er kvaliteten på deres arbejde bare i orden. Det er helt tydeligt, at de ved, hvad de har med at gøre, så vore kabler ligger trygt og sikkert i jorden mange år fremover, når Nordkabel har været på opgaven", fastslår adm. Direktør i Aars Elforsyning A/S, Morten Degn.

– "De er dygtige til at måle op, således at prisen også bliver i orden. De er gode til at efterlade fortove eller veje i bedre stand, end da de påbegyndte arbejdet. Det betyder, at vi praktisk talt aldrig modtager klager efterfølgende", siger Morten Degn.

REFERENCER​

​HEF Energiteknik A/S

Energi Midt A/S​

AKB​

NRGI​

Atea​

FiberMan​

Bravida​

Fibia​

Bjerringbro Kabelnet

Firmainformation​

Nordkabel A/S​

CVR: ​28851782​

Adresseinformation​

Vestre Boulevard 13, ​9600 Aars

Eller find os med Google Maps

Kontakt os​